IMP Armature>Novice>Obvestilo o poslovanju v času epidemije

Obvestilo o poslovanju v času epidemije

20
Mar '20

Spoštovani poslovni partner,

širjenje Corona virusa (COVID-19) in posledični ukrepi so v preteklih dneh in tednih pripeljali do posebnih razmer po celi zemeljski obli. Čeprav gre za novo situacijo in prinaša nekaj negotovosti, se skušamo prilagoditi in poslovati skorajda nemoteno.

Varnost naših zaposlenih je na prvem mestu, zato smo uvedli priporočene ukrepe in navodila vlade za preprečevanje širjenja virusa kot so razkuževanje površin in rok, uporaba zaščitnih mask in rokavic, upoštevanje varnostne razdalje,… Pri tem smo zaenkrat zelo uspešni. Ker nekateri sodelavci opravljajo delo od doma, boste mogoče kakšen odgovor prejeli z rahlim zamikom.

Do nadaljnjega zunanji obiski niso predvideni. Smo pa vam dosegljivi na znanih kontaktih.

Prosimo upoštevajte navodila naših delavcev pri prevzemu oz. dostavi blaga.  Dostavna služba in vozniki morajo nositi zaščitno masko in počakati pred vhodom v skladišče. Vstopanje v prostore podjetja ni dovoljeno. Dokumentacija se odloži na označeno mesto. Upoštevati je potrebno medosebno varnostno razdaljo 2m.

Prav tako opažamo zamude pri dobavi materiala s strani nekaterih dobaviteljev. Zato so možne posledično tudi zamude pri naših dobavah. V kolikor bi do tega resnično prišlo, boste s strani vaše kontaktne osebe pravočasno obveščeni.

Gre za nepredvidljive razmere. Naprošamo vas, da tudi vi pozorno spremljate morebitne omejitve pri transportu blaga v vaši državi ter nas o tem obvestite. Tako bomo lahko skupaj zagotovili pravočasno izvedbo naročil.

O vsakršnih morebitnih spremembah načina poslovanja vas bomo sproti obvestili.

 

Ostanite zdravi,

 

Marjan Kelvišar

Direktor

IMP Armature d.o.o.

Ivančna Gorica, 20.3.2020