Loading...

Aktualne novice

Iščemo nove delavce

maj 29, 2019

Trenutno imamo več prostih delovnih mest za različna dela v proizvodnji Delo v gumarni, delo v lakirnici, delo na pripravi izdelkov za peskanje ter delo na montaži. Delo poteka v 2 izmenah. Več informacij na 01 7887 300 ter na kadrovska@imp-ta.si

Opravljena presoja ISO 9001:2015 in Direktiva o tlačni opremi 2014/68/EU

september 4, 2018

Podjetje IMP Armature je 29.03.2018 uspešno izvedlo prehod na najnovejšo izdajo standarda ISO 9001:2015. Z opravljeno certifikacijo je podjetje potrdilo skladnost z novimi zahtevami, ki dajejo največ poudarka obvladovanju procesnih tveganj in s tem povezanih priložnosti. Izdelane so povsem nove ocene tveganj, tako na nivoju procesov kot tudi sredstev in virov, ki omogočajo izvajati te procese. 10.04.2018 smo obnovili certifikat sistema zagotavljanja kakovosti po Smernici o tlačni opremi 2014/68/EU, Priloga III, modul H. Pridobljeni certifikat velja do 10.04.2021.

Prenova in informatizacija procesa ter podprocesov od »Naročila do odpreme«

september 4, 2018

  

Podjetje IMP Armature d.o.o. se je konec lanskega leta uspešno prijavilo na Javni razpis za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letu 2017 in 2018 javne agencije SPIRIT z naslednjo operacijo:

  Naziv operacije: Prenova in informatizacija procesa ter podprocesov »Od naročila do odpreme« (krajši naziv: IMP-TA-PPP)   Opis projekta S projektom bomo izboljšali konkurenčnost podjetja v več smereh. Predvsem je pomembno, da se pripravimo za prehod v Industrijo 4.0. Bistvo prehoda v Industrijo 4.0 je zagotoviti primerno informacijsko infrastrukturo, ki omogoča avtomatizacijo delovnih procesov ter postopkov in posledično razbremeniti človeka. Prav tako je pomembno, da z informacijsko infrastrukturo obvladujemo razpoložljive proizvodne vire ter s tem zagotovimo visoko zanesljivost in učinkovitost delovanja.   Cilji projekta
  • Izboljšati točnost odprem. Želimo, da bo več kot 90% naročil izvedenih v roku, ki smo ga obljubili kupcem.
  • Bolje obvladovati spremembe na naročilih.
  • Bolje obvladovati dobavitelje (spoštovanje dobavnih rokov in točnost naročenih količin).
  • Izboljšati proces določanja postopkov izdelave proizvodov (točnost kosovnic, delovnih postopkov, normativov ipd).
  • Izboljšati izkoriščenost proizvodnih virov (zasedenost strojev in delavcev).
  • Izboljšati sledenje proizvodov preko delovnih nalogov.
  • Zagotoviti točnost zalog materialov, polizdelkov in izdelkov.
  • Obvladovati in zmanjšati izmet.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

IFAT 2018

september 4, 2018

Vabimo vas, da nas obiščete na največjem sejmu za inovacije in novosti na področju ravnanja z vodo, odpadnimi vodami, odpadki in reciklažo IFAT 2018, ki bo v potekal od 14.-18.5.2018 v Münchnu. Naše podjetje se bo predstavilo v hali C2, razstavni prostor 421.

Boniteta odličnosti AAA 2017

september 4, 2017

Podjetje je 11.07.2017 pridobilo Certifikat bonitetne odličnosti AAA 2017 - Creditworthiness rating excellence AAA 2017

Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Podjetje IMP ARMATURE d.o.o. namreč spada med 6,8 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvršča v najvišji razred AAA.

Nova Montažno preizkuševalna naprava za hidrante

september 4, 2017

Pred enim letom smo v podjetju zasnovali načrt naprave za montažo in preizkušanje naših najbolj prepoznavnih izdelkov – hidrantov. Lansko leto smo jo montirati v oddelku montaže, letos pa že deluje v polnem obsegu.

S to unikatno napravo smo delovno mesto približali človeku in zato je to eno najbolje urejenih ergonomskih delovnih mest. Naprava omogoča delavcu, ki z njo upravlja, da si glede na postopek montaže in testiranja prilagaja pozicijo hidranta. V pomoč mu je tudi LCD zaslon, ki ga vodi skozi postopek montaže in testiranja. Velika ekološka in ekonomska prednost te naprave je tudi, da voda za testiranje kroži in se ne porablja nove vode. Med postopkom montaže se testira hidrant na tesnost z zrakom, ter po končani montaži še na trdnost z vodo. Testiranje poteka skladno s standardom SIST EN 12266. Po končanem testiranju se hidrant postavi v položaj za skladiščenje, kjer se ga le še zaščiti za transport in odpremi. S to pridobitvijo bomo strankam omogočili krajši čas od naročila do odpreme.

Valve World Expo 2016

september 4, 2016

Vabimo vas, da nas obiščete na sejmu Valve World v Düsseldorfu. Našli nas boste v hali 3, razstavni prostor C86!

IMP Armature, d.o.o., generalni pokrovitelj jubilejnega 30. popotovanja

september 4, 2016

Sporočamo vam, da je podjetje tudi letos generalni pokrovitelj jubilejnega 30. popotovanja po Levstikovi poti.

Vabimo vse pohodnike, da se nam pridružite na pohodu!

V sklopu Levstikovega pohoda pa se ob poti nahaja tudi Levstikov sadovnjak, ki pomaga ohraniti stare avtohtone sorte. Podjetje IMP Armature d.o.o. ima v sadovnjaku že 4 sadna drevesa.

Podjetje se zaveda družbene odgovornosti ohranjanja narave. Ker slovensko sadje predstavlja simbol prepoznavnosti države in je odraz njenega odnosa do trajnostnega razvoja, s katerim se poskuša zagotoviti trajno in optimalno delovanje sadnih dreves, življenjskih združb rastlin in živali in njihovih življenjskih prostorov, je podjetje boter starim in avtohtonim sadnim drevesom. Do sedaj smo posadili že 1 češnjo in 3 jablane: Ena izmed jablan je letos že obrodila prve sadove:

Boniteta odličnosti AAA

september 4, 2016

Podjetje je 10.06.2016 pridobilo Certifikat bonitetne odličnosti AAA 2016 - Creditworthiness rating excellence AAA 2016.

Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Podjetje IMP ARMATURE d.o.o. namreč spada med 4,2 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvršča v najvišji razred AAA.

Arhiv novic

Kontakt

IMP Armature d.o.o.