IMP Armature>Novice

Novice

29
Mar '24

Prosta delovna mesta – CNC OPERATER in MONTAŽER

Zaradi rasti naročil potrebujemo pomoč na delovnih mestih: CNC operater MONTAŽER Delo poteka v Ivančni Gorici. Vabimo vas, da nam pošljete prijave na kadrovska@imp-ta.si. Več tukaj

02
Nov '23

Umetna inteligenca za aktivno upravljanje energije

S partnerskimi podjetji sodelujemo v EU projektu, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropski sklad za regionalni razvoj.

23
Avg '23

Razpisujemo kadrovske štipendije

Ne zamudite izredne priložnosti sodelovanja s priznanim delodajalcem z dolgoletno tradicijo in velikimi uspehi na svetovnem trgu, mesečnega dohodka, opravljanja prakse ter zaposlitve po zaključku šolanja.

26
Apr '23

Praznični podaljšan konec tedna

Kolektiv, ki zmore vse! Čaka nas zaslužen oddih! S 3.5.2023 pa se ponovno vračamo polni elana in motivacije za nove podvige in zmage! Imejte prijetne in polne energije prihajajoče dneve tudi vi!

20
Sep '22

Valve World 2022

Vabimo vas, da nas obiščete na Valve World, mednarodnem sejmu v Düsseldorfu, Nemčija, kjer se predstavlja svet ventilov, tehnološke rešitve na področju procesne tehnike, ogrevalnih sistemov idr.. Sejem bo potekal od 29.11. do 1.12.2022. Naše podjetje se bo predstavilo v hali 1, razstavni prostor C18.

26
Jul '22

Certifikat bonitetne odličnosti 2022

S ponosom sporočamo, da smo prejeli platinast Dun & Bradstreet certifikat bonitetne odličnosti. Kaže na nadpovprečno kakovost poslovanja podjetja in temelji na več različnih kazalcih. Še naprej se bomo trudili za uspešnost, tako za poslovne partnerje kot zaposlene.