IMP Armature>Svetovanje & Razvoj

Svetovanje & Razvoj

IMP Armature vaš prilagodljiv partner
Prihranite čas in nepotrebne skrbi – za prilagodljivega in zanesljivega partnerja izberite IMP Armature

Zagotavljamo prilagodljivost in posluh za vaše želje ter potrebe, posledično pa obljubljamo najboljše rešitve in vrhunske izdelke. S strokovnim znanjem, izkušnjami, analizami, po potrebi tudi z zunanjimi strokovnjaki, vam svetujemo, kako do najboljše rešitve pri še tako specifični težavi.

Prepričani smo, da je prilagodljivost trendom in trgu ključnega pomena, v kolikor želimo uspešno delovati v današnjem dinamičnem svetu.

Prilagodljivost

S pomočjo razvoja po meri zagotavljamo najboljšo rešitev za specifične zahteve strank ali prilagodimo in razvijemo popolnoma nov produkt za potrebe trga. Na osnovi vaših podatkov o pogojih in uporabi izdelkov ter vaših željah skupaj razvijemo tehnično in tehnološko dovršen izdelek, ki je skladen s standardi, izboljšamo konstrukcijo, prilagodimo materiale, tako mehanske kot pretočne karakteristike.

Zanesljivost

Na trgu smo prisotni že vse od leta 1975. V tem času smo se na svetovnem trgu dokazali kot zaupanja vreden proizvajalec industrijskih armatur. Pridobili smo tudi številne certifikate, ki dodatno pričajo o kakovosti naših izdelkov.

V procesu razvoja izdelkov nenehno iščemo načine za optimizacijo naših izdelkov, da so čim bolj trajnostni in okoljevarstveni, s sodobno tehnologijo izboljšujemo karakteristike že obstoječe konstrukcije izdelkov, da te zagotavljajo manjše izgube pitne vode iz sistemov, nižje stroške vzdrževanja…