Zaposlitev

Pridružite se uspešnemu timu, ki nenehno vlaga v rast in razvoj

Podjetje IMP Armature d.o.o. proizvaja industrijske armature za sisteme s pitno in industrijsko vodo, za potrebe podjetij s področja prehrambeno-predelovalne industrije, ogrevalne tehnike in protipožarnih sistemov. Smo srednje veliko podjetje, ki je v zadnjih letih zabeležilo rast produktivnosti in dober poslovni uspeh. Ker potrebujemo čedalje širši nabor različnih znanj in sposobnosti, vedno zaposlujemo nove ljudi. Ponosni smo na naše strokovno usposobljene sodelavce, s pomočjo katerih presegamo želje naših naročnikov. Veliko vlagamo v znanje naših zaposlenih, zato jim nudimo možnost strokovnega izpopolnjevanja. Zaposlene aktivno vključujemo v razvoj in rast podjetja, kar pomeni, da spodbujamo njihovo ustvarjalnost in jih spodbujamo k snovanju novih idej.

Nudimo:

 • delo v uspešnem, mednarodno priznanem podjetju
 • dinamično delo
 • možnost kariernega razvoja
 • nadpovprečen regres, osebna stimulacija,..
 • delo v mladem in prijetnem kolektivu
 • uveden mentorski sistem
 • zagotovljeno parkirno mesto

Če se nam želite pridružiti, vas vabimo, da si ogledate objavo prostih delovnih mest. Kadar objav ni, oziroma ne ustrezajo vašemu profilu, vas pozivamo, da vpišete svoje podatke v kadrovsko bazo in nam posredujete svoj življenjepis. Vaše podatke bomo shranili in vas obvestili, v kolikor se pokaže potreba po zaposlitvi, ki ustreza vašemu profilu.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01/788 73 00 ali preko elektronske pošte: kadrovska@imp-ta.si.

TRENUTNA PROSTA DELOVNA MESTA:

 1. CNC OPERATER

RAZPIS KADROVSKIH ŠTIDENDIJ:

ŠTIPENDIJA

KONTAKTNI OBRAZEC

Pošlji nam sporočilo

  *Required field

  Kontakt

  IMP Armature d.o.o.