Arhiv novic: 2020

Certifikat bonitetne odličnosti

31 avgusta, 2020

S ponosom sporočamo, da smo prejeli platinast Bisnode certifikat bonitetne odličnosti.

Kaže na nadpovprečno kakovost poslovanja podjetja in temelji na več različnih kazalcih.

Še naprej se bomo trudili za uspešnost, tako za poslovne partnerje kot zaposlene.

Preberi več

IFAT 2022

7 maja, 2020
Vodilni svetovni sejem na področju ravnanja z vodo, odpadnimi vodami, odpadki in surovinami

IFAT 2020

odpovedan

 

 

COVID-19 pandemija pušča globoko sled na globalnem gospodarskem področju. Vezano na to in še vedno nepredvidljive okoliščine je bil odpovedan tudi nadomestni termin sejma IFAT 2020 v septembru v Münchnu.

Novi termin sejma je napovedan za 30. maj do 3. junij 2022. Tam se bo seveda predstavljalo tudi naše podjetje IMP Armature d.o.o.. Že sedaj se veselimo srečanja z vami in uspešne izmenjave.

Do takrat pa ste prijazno povabljeni, da se nam javite na znane kontakte.

Ostanite zdravi.

Preberi več

Obvestilo o poslovanju v času epidemije

20 marca, 2020

Spoštovani poslovni partner,

širjenje Corona virusa (COVID-19) in posledični ukrepi so v preteklih dneh in tednih pripeljali do posebnih razmer po celi zemeljski obli. Čeprav gre za novo situacijo in prinaša nekaj negotovosti, se skušamo prilagoditi in poslovati skorajda nemoteno.

Varnost naših zaposlenih je na prvem mestu, zato smo uvedli priporočene ukrepe in navodila vlade za preprečevanje širjenja virusa kot so razkuževanje površin in rok, uporaba zaščitnih mask in rokavic, upoštevanje varnostne razdalje,… Pri tem smo zaenkrat zelo uspešni. Ker nekateri sodelavci opravljajo delo od doma, boste mogoče kakšen odgovor prejeli z rahlim zamikom.

Do nadaljnjega zunanji obiski niso predvideni. Smo pa vam dosegljivi na znanih kontaktih.

Prosimo upoštevajte navodila naših delavcev pri prevzemu oz. dostavi blaga.  Dostavna služba in vozniki morajo nositi zaščitno masko in počakati pred vhodom v skladišče. Vstopanje v prostore podjetja ni dovoljeno. Dokumentacija se odloži na označeno mesto. Upoštevati je potrebno medosebno varnostno razdaljo 2m.

Prav tako opažamo zamude pri dobavi materiala s strani nekaterih dobaviteljev. Zato so možne posledično tudi zamude pri naših dobavah. V kolikor bi do tega resnično prišlo, boste s strani vaše kontaktne osebe pravočasno obveščeni.

Gre za nepredvidljive razmere. Naprošamo vas, da tudi vi pozorno spremljate morebitne omejitve pri transportu blaga v vaši državi ter nas o tem obvestite. Tako bomo lahko skupaj zagotovili pravočasno izvedbo naročil.

O vsakršnih morebitnih spremembah načina poslovanja vas bomo sproti obvestili.

 

Ostanite zdravi,

 

Marjan Kelvišar

Direktor

IMP Armature d.o.o.

Ivančna Gorica, 20.3.2020

Preberi več

IFAT 2020

8 januarja, 2020

Obveščamo vas, da je sejem IFAT 2020 vsled aktualne situacije v svetu prestavljen. Tako se bomo na tem vodilnem sejmu o inovacijah in novostih na področju ravnanja z vodo, odpadnimi vodami, odpadki in surovinami IFAT srečali v Münchnu v času med 7. in 11. septembrom 2020.

Preberi več

Kontakt

IMP Armature d.o.o.