Arhiv novic: 2017

Boniteta odličnosti AAA 2017

4 septembra, 2017

Podjetje je 11.07.2017 pridobilo Certifikat bonitetne odličnosti AAA 2017 – Creditworthiness rating excellence AAA 2017

Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja.

Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

Podjetje IMP ARMATURE d.o.o. namreč spada med 6,8 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvršča v najvišji razred AAA.

Preberi več

Nova Montažno preizkuševalna naprava za hidrante

4 septembra, 2017

Pred enim letom smo v podjetju zasnovali načrt naprave za montažo in preizkušanje naših najbolj prepoznavnih izdelkov – hidrantov. Lansko leto smo jo montirati v oddelku montaže, letos pa že deluje v polnem obsegu.

S to unikatno napravo smo delovno mesto približali človeku in zato je to eno najbolje urejenih ergonomskih delovnih mest. Naprava omogoča delavcu, ki z njo upravlja, da si glede na postopek montaže in testiranja prilagaja pozicijo hidranta. V pomoč mu je tudi LCD zaslon, ki ga vodi skozi postopek montaže in testiranja. Velika ekološka in ekonomska prednost te naprave je tudi, da voda za testiranje kroži in se ne porablja nove vode.

Med postopkom montaže se testira hidrant na tesnost z zrakom, ter po končani montaži še na trdnost z vodo. Testiranje poteka skladno s standardom SIST EN 12266. Po končanem testiranju se hidrant postavi v položaj za skladiščenje, kjer se ga le še zaščiti za transport in odpremi.

S to pridobitvijo bomo strankam omogočili krajši čas od naročila do odpreme.

Preberi več

Kontakt

IMP Armature d.o.o.