Arhiv novic: 2016

IMP Armature, d.o.o., generalni pokrovitelj jubilejnega 30. popotovanja

4 septembra, 2016

Sporočamo vam, da je podjetje tudi letos generalni pokrovitelj jubilejnega 30. popotovanja po Levstikovi poti.

Vabimo vse pohodnike, da se nam pridružite na pohodu!

V sklopu Levstikovega pohoda pa se ob poti nahaja tudi Levstikov sadovnjak, ki pomaga ohraniti stare avtohtone sorte. Podjetje IMP Armature d.o.o. ima v sadovnjaku že 4 sadna drevesa.

Podjetje se zaveda družbene odgovornosti ohranjanja narave. Ker slovensko sadje predstavlja simbol prepoznavnosti države in je odraz njenega odnosa do trajnostnega razvoja, s katerim se poskuša zagotoviti trajno in optimalno delovanje sadnih dreves, življenjskih združb rastlin in živali in njihovih življenjskih prostorov, je podjetje boter starim in avtohtonim sadnim drevesom.

Do sedaj smo posadili že 1 češnjo in 3 jablane:

Ena izmed jablan je letos že obrodila prve sadove:

Preberi več

Boniteta odličnosti AAA

4 septembra, 2016

Podjetje je 10.06.2016 pridobilo Certifikat bonitetne odličnosti AAA 2016 – Creditworthiness rating excellence AAA 2016.

Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja.

Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

Podjetje IMP ARMATURE d.o.o. namreč spada med 4,2 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvršča v najvišji razred AAA.

Preberi več

Zahvala za obisk IFAT 2016

4 septembra, 2016

Spoštovani poslovni partnerji!
Zahvaljujemo se vam za vaš obisk na sejmu in izkazan interes za poslovno sodelovanje.

Preberi več

Dnevi odprtih vrat 2016

4 septembra, 2016

V mesecu februarju smo v podjetju organizirali dneve odprtih vrat, kjer smo uporabnikom naših izdelkov predstavili naše novosti.

Obiskovalcem smo predstavili izboljšan navrtni zasun z bajonetnim spojem, lovilnik nesnage z vgrajenima zapornima loputama ter nov pripomoček– navrtalno pripravo na akumulatorski pogon. Ob koncu srečanja smo si skupaj ogledali še našo proizvodnjo, predvsem novo prašno lakirno linijo in prenovljeno gumarno.

Če si želite tudi vi podrobno predstavitev naših izdelkov in novosti, prosim sporočite na prodaja@imp-ta.si ali pokličite na 01 7887 300.

Z veseljem se bomo dogovorili za termin.

Preberi več

Kontakt

IMP Armature d.o.o.