Arhiv novic: 2014

Komunaliada 2016 Maribor

4 septembra, 2014

Kot vsako leto smo se tudi letos udeležili srečanja delavcev komunalnega gospodarstva v Mariboru.

Na dvodnevnem druženju smo se predstavili obstoječim in bodočim poslovnim partnerjem. V zameno za dobro sodelovanje smo jih pogostili z brezplačnim pivom, ki pa je letos neverjetno hitro pošlo.

Vsem se zahvaljujemo za obisk in vas vabimo, da nas obiščete tudi prihodnje leto.

Preberi več

Certifikat GSK

4 septembra, 2014

V letu 2014 smo investirali v novo lakirno linijo za prašno barvanje.

Pridobitev je sedaj obrodila sadove. Z odlično kvaliteto barvanja smo dosegli polnopravno članstvo v združenju GSK in pridobili njihov certifikat ter identifikacijsko številko za označevanje naših izdelkov. Certifikat GSK dokazuje najvišji standard za barvanje izdelkov, ki se uporabljajo za uporabo v distribuciji pitne in odpadne vode.

Preberi več

Prejeli smo certifikat Excellent SME Slovenia

4 septembra, 2014

Naše podjetje ponosno sporoča, da smo prejeli spletni certifikatExcellent SME Slovenia, ki nas uvršča med najbolj uspešna in zaupanja vredna podjetja.

Preberi več

Popotovanje po Levstikovi poti

4 septembra, 2014

Generalni pokrovitelj 29. popotovanja po Levstikovi poti

IMP Armature d.o.o. ob 40-letnici podjetja generalni pokrovitelj letošnjega množičnega popotovanja po Levstikovi poti.

V podjetju IMP Armature, d.o.o., iz Ivančne Gorice smo se v okviru marketinške dejavnosti ob svoji 40-letnici odločili, da z vidika družbene odgovornosti podpremo aktivnosti projektov Levstikove poti in smo prevzeli generalno pokroviteljstvo nad 29. mednarodnim popotovanjem po Levstikovi poti, ki bo v soboto, 14. novembra 2015. Več o pohodu…

Preberi več

Zahvala za obisk Valve World 2014

4 septembra, 2014

Najlepše se vam zahvaljujemo za obisk na VALVE WORLD sejmu in tako izkazan interes za poslovno sodelovanje.

Preberi več

Uspešna zasaditev avtohtone češnje

4 septembra, 2014

V soboto 15.11. 2014 sta predsednik države g. Borut Pahor in direktor našega podjetja g. Marjan Kelvišar uspešno prehodila 22 km dolgo Levstikovo pot od Litije do Čateža ter skupaj posadila avtohtono češnjo brusniško hrustavko. Na ta način sta izrazila podporo ohranjanju starih in domačih sadnih vrst in biotsko raznovrstnost v Sloveniji.

Kot generalni pokrovitelj Levstikove poti 2014 je podjetje IMP Armature d.o.o. podarilo udeležencem pohoda brezplačno pivo.

Preberi več

Komunialiada 2014

4 septembra, 2014

Zahvaljujemo se vam za vaš obisk na letošnji Komunaliadi v Celju in za izkazan interes za naš popolnoma nov izdelek TWINcleaner, o katerem poročajo novinarji tudi v današnjih Financah v prilogi Neprimičninski informator.

Prosimo, preberite si današnjo objavo z naslovom TWINcleaner uspešno predstavljen v Münchnu in na Komunaliadi 20142.74 MB, na strani 5 omenjene priloge.

Preberi več

POPOLNOMA NOVA IMP PROIZVODA TWINcleaner in GOST hidrant

4 septembra, 2014

Popolnoma nova IMP proizvoda TWINcleaner –  Lovilec nesnage z dvema integriranama loputama ter GOST hidrant sta bila prvič predstavljena na IFAT sejmu 2014 v Münchnu

TWINcleaner izredno zanimiv izdelek v različnih izvedbah in z širokim izborom uporabe predstavljamo podrobneje tudi tukaj s TWINcleaner Power point predstavitev6.94 MB.

Popolnoma nov pregled produktnih skupin IMP Proizvodni program SLO web.pdf2.36 MB

 

Obveščamo vas, da prenavljamo spletno stran ter tehnično dokumentacijo. Postopoma dodajamo popolnoma prenovljene tehnične liste. Prosimo za potrpljenje in razumevanje. V primerih, kjer je tehnični list nujno potreben, se prosim obrnite na info@imp-ta.si in zaprosite za čim hitrejšo zagotovitev le tega.

V podjetju IMP Armature d.o.o dajemo največjo prednost željam strank in njihovim zahtevam. Kupcu želimo zagotoviti strokovno odlično servisno storitev. Za nas je izrednega pomena, da na osnovi tržnega razvoja kot tudi skupaj s kupci nenehno izpolnjujemo obstoječo paleto izdelkov in razvijamo nove izdelke.

V preteklih letih smo intenzivno delali na novih projektih in tako se lahko pohvalimo z novimi izdelki.

Preberi več

Kontakt

IMP Armature d.o.o.